Innflyttingsklare bustadar med utsikt, 3 sov og solrik uteplass.

Sentral og barnevennlig beliggenhet i Jensanesvegen 85, med flott utsikt over Sagvåg Hamn.

Jensanesvegen er ein fantastisk stad med nytt veganlegg med flotte murar og fortau. Det er ny skule og barnehage i området, foruten ein veletablert ungdomsskule. Bustadane har flott utsikt utover Sagvåg hamn, Trekantsambandet, Siggjo og Bømlo.

Sjøen i umiddelbar nærhet

Området er solrikt med fleire båthamner i området, og lett tilkomst til bade- og fiskeplassar. Bustadane er terrengtilpassa for best mogleg utsikt og solforhold, og er teikna av arkitekt Terje Lamo frå Sagvåg.

Det er kort veg til Sagvåg sentrum med både matbutikk, post, minibank, frisør,kafé og kinarestaurant med meir. Utslettefjelletmed sin flotte utkikksplass ligg rett i nærleiken, det samme gjer Hustrudalen med foballbaner, turløyper og motorcrossbane. Gode bussruter mot Heiane og Leirvik.

Moderne einebustad

Moderne og lys einebustad med gode løysingar. Store vindauge sørger for mykje lys og fantastisk utsikt over heile hamna. Med store vindu får ein også nyte solnedganger og vêrforandringar. Det er open løysing mellom stove og kjøken. Kjøkenet er levert av Norema.

Uteplassen er skjerma og svært solrik, herfra kan man følge med på liv og røre i småbåthamna nedanfor. I trapperommet i andre etasje er det moglegheit for ekstraskapplass, eller bibliotek.

Bustaden har tre gode soverom og ekstra stove i andre etasje med panoramautsikttil alt det flotte Sagvåg kan by på. Det er godt med lagringsplass i innvendig bod i tillegg til utvendig sportsbod på fem kvadratmeter. Her er det god plass til heile familien!

Innhald

Primærrom: 148 m²
Bruksareal:144 m²
Soverom: 3
Stover: 2
Fliselagte bad: 2
Listefrie tak og vindauga
Sentralstøvsugar
Royalimpregnert utvendig kledning
Dører fra «Norsk død»
Kærs parkett  «eik Antium matt»
Solforhold: Flott solforhold fra tidlig morgen til sen ettermiddag
Utendørsareal: Opparbeidet hage utenfor kjellerstue. Litt hage i forkant av huset.

Prospektbilete

Claudius Krebs

Kontakt meg om du ynskjer visning og ein prat om denne bustaden.

claudius@idealhus.no | 412 49 849